... \ pagina principală \ investiţii


INVESTIŢII

INVESTIŢII ÎN ACŢIUNI
Eurofond va ofera acces la actiunile a peste doua mii de companii tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si pe sistemele alternative de tranzactionare, prin:

  • Preluarea si transmiterea ordinelor primite în legatura cu unul sau mai multe instrumente financiare;
  • executarea ordinelor în legatura cu unul sau mai mute instrumente financiare, altfel decât pe cont propriu
  • administrarea portofoliilor de conturi individuale ale investitorilor, pe baza discretionara, cu respectarea mandatului dat de acestia

INVESTITII IN OBLIGATIUNI
Pe lînga investitiile în actiuni va oferim si posibilitatea cumpararii si vînzarii de obligatiuni listate la Bursa de Valori. Va stam la dispozitie pentru orice întrebari legate de mecanismele de tranzactionare, calculul si plata dobânzilor si rambursarea obligatiunilor.
De asemenea, la fel ca în cazul actiunilor, va oferim toate datele, informatiile si rapoartele necesare pentru obligatiunile municipale si corporative tranzactionate în tara noastra.

INVESTITII IN TITLURI DE PARTICIPARE IN FONDURI DESCHISE DE INVESTITII
Eurofond va ofera si posibilitatea investitiei într-o gama larga de fonduri de investitii. Acestea reprezinta instrumente eficiente ce îmbina avantajele unei investitii directe în actiuni si obligatiuni (cîstiguri apreciabile) cu riscuri mai mici si cu eforturi de analiza si informare mai reduse din partea investitorilor
TOP